15 milions d'euros, la inversió d'una nova empresa al polígon de Valls

L’empresa Gazeley completa així, a la capital de l'Alt Camp la primera inversió a Catalunya. La multinacional afirma que hi ha diverses empreses interessades a instal·lar-se en aquest nou punt, a principis de l’any que ve es donarà a conèixer.

Són 30.000 metres quadrats de nau industrial. L’empresa Gazeley està construint aquest nou punt al polígon industrial de Valls, suposa una inversió de gairebé 15 milions d’euros. La capital de l’Alt Camp és  el primer lloc on opera aquesta multinacional a Catalunya. El bon ritme de treball permetrà que al març una empresa ja hi pugui estar operant. Segons Gazeley hi ha diverses marques interessades a instal·lar-se aquí.

Gazeley té previstes a mitjà i llarg termini noves inversions al Camp de Tarragona i a l’àrea metropolitana de Barcelona. Tant el consistori vallenc com la Generalitat valoren molt positivament aquesta implementació, destaquen Valls com un important pol industrial del sud de Catalunya.

Actualment el polígon de Valls s’està quedant sense grans parcel·les disponibles, per aquest motiu Ajuntament i Incasòl ja estan treballant per fer una expansió d’aquesta zona industrial. Aquestes dues administracions també han anunciat que durant el primer trimestre de l’any que ve s’iniciaran les obres de la nova rotonda que anirà just a l’entrada del polígon per la C-37.