El CB Valls ja és fiable a casa

El Joana Ballart ja és un fortí per al Club Bàsquet Valls a la Copa Catalunya femenina. Les tres victòries aconseguides s'han produït com a locals i totes elles consecutives. L'equip demostra una clara millora respecte a setmanes anteriors.

La primera victòria de la temporada no va arribar fins al 3 de novembre i en la jornada 6 però elles tenien clar que el seu moment acabaria arribant. També que l'única manera d'assolir l'objectiu de la permanència al sostre basquetbolístic femení de Catalunya seria garantint que casa seva fos segura. És justament el que ha aconseguit el CB Valls amb tres victòries consecutives al Joana Ballart que l'allunyen del descens directe i li permeten afrontar amb garanties els tres últims compromisos de la primera volta.

Queden dos partits abans del final del 2019 i tot el que sigui sumar com a mínim un triomf deixaria les vallenques en una situació correcta per afrontar la recta decisiva del campionat. Amb un balanç actual de 3 a 7, l'última descendeix i les 4 precedents juguen una fase per la permanència: això significa que la zona tranquil·la es troba, ara mateix, a un partit de diferència. L'adaptació a Copa sempre és complicada i el Valls acaba de pujar.

La Copa Catalunya descansarà aquest cap de setmana per tornar, el dia 14, a la pista del Mataró.