Renovaran l'asfalt del carrer Sant Francesc de Valls

L’Ajuntament de Valls ha anunciat l’asfaltatge del carrer Sant Francesc durant els propers dies. Aquesta actuació serà la primera que el consistori realitzarà en aquest entorn del Barri Antic, on el proper exercici preveu començar el treballs de recuperació de la muralla medieval.

L’Ajuntament de Valls ha anunciat la renovació de l’asfaltatge del carrer Sant Francesc, que travessa el Bari Antic des del Portal Nou fins a la plaça de Sant Francesc. Les obres, pressupostades en 45.000 euros les durà a terme l’empresa Catalana d’Obres del Penedès. En total seran 450 metres d’asfalt nou. La intervenció inclourà també la renovació d’alguna de les xarxes de serveis de la zona.

La intervenció s’executarà en breu i serà una de les primeres actuacions que el consistori preveu realitzar en aquest entorn. De fet, el pressupost del proper exercici inclourà també la redacció del projecte que ha de bastir la recuperació de la muralla medieval de Sant Francesc en un àmbit que l’Ajuntament ha expropiat durant els últims anys.

A la mateixa zona també el consistori també invertirà en la rehabilitació de la coberta de l’església de Sant Francesc. Un edifici patrimonial ara tancat que el consistori vol recuperar per a usos culturals.