Valls omple de colors la façana de l'Ajuntament per donar la benvinguda al Nadal

Un espectacle de llum i color projectat a la façana de l'Ajuntament és la principal novetat de l'enllumenat ornamental de Nadal de la capital de l'Alt Camp. Els llums es van encendre per primer cop el passat divendres.

Un any més el Nans de Valls van oferir el seu ball als vallencs i vallenques que van apropar-se a inaugurar l’enllumenat nadalenc d’enguany. Des de fa més de mitja dotzena d’anys que aquest ball del seguici festiu s’encarrega, els últims anys juntament amb el Fumera, l’espieta dels Reis Mags que tot ho veu, de donar el tret de sortida de la programació de les festes nadalenques a Valls amb l’encesa dels llums ornamentals; 382 motius repartits per 55 carrers del nucli històric, eix comercial i barris de la capital de l’Alt Camp.

Una encesa de llums que enguany es va traslladar del Pati, on tampoc hi lluirà el tradicional arbre de Nadala, que enguany s’ha situat davant la biblioteca, a la plaça del Blat. Allí, Fumera, infants, alcaldessa i responsables de Comerç de Valls van pitjar l’interruptor que va il·luminar la ciutat, i també la façana de l’Ajuntament, on durant aquests dies nadalencs es podrà veure un joc de llums i colors que hi ballen en un espectacle visual.