Alcarràs - UE Valls (1-2)

Cinquena victòria consecutiva de la UE Valls, que segueix en estat de gràcia a la Primera Catalana amb un nou triomf com a visitant que l'allunya encara més de la zona baixa de la classificació.

S'acaben els qualificatius per a la UE Valls de Joan Antoni Pallarès que, de la nit al dia, ha canviat de cara encadenant 15 punts de 15 possibles: els únics cinc triomfs de la temporada després de 13 jornades s'han assolit just ara i des que la defensa s'ha convertit pràcticament en inexpugnable. I aquest és, justament, l'únic aspecte que ha canviat després del partit a Alcarràs, que el rival ha superat la porteria vallenca, invicta els quatre caps de setmana anteriors.

Marigot ha marcat el 0 a 1 poc abans del descans i Cendrós ha aconseguit l'empast al 71'. Gairebé tot seguit, al 74' Marc Guasch ha permès que la UE Valls s'emporti la victòria, se situï amb 19 punts i afronti amb la moral pels núvols l'enfrontament a casa contra l'Ascó. Serà, però, el 15 de desembre perquè la competició s'aturarà el cap de setmana vinent.

Estadística del partit:

http://fcf.cat/acta/1920/futbol-11/primera-catalana/grup-2/1cat/alcarras-fc-a/1cat/valls-ue-a