La metamorfosi de la UE Valls

La ratxa de la Unió Esportiva Valls a la Primera Catalana és simplement espectacular. No tan sols perquè encadena quatre victòries sinó perquè ho ha fet sense rebre cap gol en contra. De veure's enfonsat a la taula sense cap triomf, a situar-se en la novena plaça i amb garanties de continuar un any més a la màxima divisió del futbol de Catalunya.

Podríem analitzar els canvis de llibreta de Joan Antoni Pallarès a la recerca d'un futbol més efectiu, sòlid al darrere i punyent a dalt. Però sense la fortalesa mental del vestidor, la Unió Esportiva Valls no acumularia 16 punts dels últims 16 possibles. I sí, els ha sumat, i la ratxa és tan espectacular que l'equip ha passat de ser penúltim amb dos gols en contra per partit, a respirar còmode a la zona mitjana de la taula de Primera Catalana.

0-1 a Sant Just, 2-0 davant l'històric Gavà, 0-1 a Sant Ildefons i 1-0 contra el Tàrrega. Marca poc i bé, la defensa és una mena de muralla aixecada en tan sols un mes i el possible descens s'allunya a quatre punts. Ara toca Alcarràs, el tercer per sota.

Serà dissabte a les 4 de la tarda quan Joan Antoni Pallarès i els seus busquin a terres lleidatanes la cinquena consecutiva a Primera Catalana per reforçar el seu paper de màxim exponent del futbol territorial tarragoní.