El CB Valls progressa adequadament

L'equip segueix el procés de millora a la Lliga EBA després de guanyar aquest cap de setmana a casa per igualar a la taula amb les places d'accés a la fase per pujar a LEB Plata. Hem parlat amb un dels nouvinguts i referents de l'equip, que considera imprescindible reforçar l'aspecte mental de l'equip.

El Club Bàsquet Valls d'enguany no té res a veure amb el de la temporada passada: se situa a la part alta i ha estat capaç de plantar cara a la pista del líder i invicte, el CBT. Però, això sí, ha patit una certa irregularitat en moments puntuals: va succeir al Serrallo més enllà del descans i també diumenge i a casa davant el Palma: és el procés d'aprenentatge constant dels d'Oriol Pozo.

Víctor Vinós és un dels jugadors provinents del Pardinyes que va ascendir de categoria a la primavera. Ell mateix recorda que la solidesa mental serà imprescindible per aspirar a cotes altes durant el present curs.

El Valls és sisè amb sis victòries i quatre derrotes, el mateix balanç que el darrer equip que accediria a la fase prèvia per pujar. Dissabte, els vallencs passaran per la pista del Mollet.