Giralt Miracle incrementa el fons contemporani del Museu de Valls

El Museu de Valls ha rebut en donació més de 300 peces procedents de la col·lecció del crític d’art Daniel Giralt Miracle. Totes provinents de regals rebuts pel crític gràcies al seu contacte amb els artistes contemporanis. Entre elles, trobem obres de Miró, Barceló, Guinovart o Mariscal entre altres. El Museu n’exposa una bona part fins el 20 d’agost.

Miró, Tàpies, Barceló, Guinovart,… són alguns dels noms que pengen actualment i fins el 20 d’agost de les parets del Museu de Valls. Cent cinquanta quatre obres d’art provinents de la col·lecció del crític Daniel Giralt-Miracle. El contempla mig segle de dedicació al món de l’art, on el seu contacte amb els principals artistes contemporanis s’ha traduït en una col·lecció eclèctica, de diferents disciplines, que recull regals rebuts pel crític d’art al llarg dels any i que confirma la importància del mateix.

La col·lecció recollida per Daniel Giralt-Miracle amb el pas dels anys s’ha traduït ara en un conjunt de 310 peces d’art de 212 artistes contemporanis. Paquet complet que el crític ha donat al Museu de Valls amb voluntat d’obrir al públic la col·lecció. Una donació que arrodoneix el fons del museu vallenc.

Aquesta no és la primera col·laboració entre crític i Museu. De fet, abans d’aquesta donació de 300 peces, Daniel Giralt-Miracle ja havia dipositat al Museu de Valls dos cents gravats. Ara, per celebrar l’última donació, el Museu de Valls exposa la meitat de les obres donades pel crític.