CB Valls - Palma (88-76)

Els d'Oriol Pozo enfilen un altre cop el cami de les victòries per igualar amb les places de promoció per pujar a la LEB Plata. La primera part de domini, suficient per imposar-se al Palma.

El canvi de dia i hora, diumenge al migdia, per facilitar l'anada i tornada del conjunt balear no ha passat factura al rendiment d'un CB Valls molt superior durant els dos primers quarts i que ha vist com la diferència s'escurçava a partir del tercer. En qualsevol cas, els vallencs han estat millors a la pintura, amb 17 rebots més que el Palma, i més encertats pel que fa al tir de dos. El màxim anotador local ha estat Roger Riu, amb 19 punts i 4 triples, mentre que Víctor Vinós ha arribat als 17 punts. Musoko n'ha fet 16, a més de capturar 10 rebots, i Oriol Besora també ha arribat fins als 16 punts.

El balanç del CB Valls a la Lliga EBA és de 6-4, idèntic al tercer de la taula, el Cornellà, l'últim conjunt que accediria a la primera fase per pujar a la Plata. Dissabte (20 hores), visita a la pista del Mollet.

Parcials: 26-9, 24-15, 18-27 i 20-25.

Estadística del partit:

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Partido.aspx?p=2098273&med=0