CB Valls - Castelldefels (73-77)

Primera derrota com a local del CB Valls aquesta temporada i punt final a la ratxa de dues victòries consecutives. El joc interior i l'efectivitat del Castelledefels van provocar la punxada vallenca al Joana Ballart.

Com si es tractés de boxa, el partit va tenir 4 assalts o 4 períodes amb alternances però on el conjunt visitant va mostrar un major encert a la pintura, factor providencial per llegir la derrota tot i el domini del CB Valls pel que fa als rebots. Ja sense Josep Solé, que ha deixat l'equip pel desig de disposar de més minuts, ni tan sols els 17 rebots de Chris Mussoko, poc inspirat pel que fa al tir de dos (5 de 14) van poder frenar la fortalesa d'un Castelledefels cobert especialment en atac per Carreras i Sesé. El màxim anotador local va ser Víctor Vinós, autor de 15 punts.

Segurament el CB Valls és una plantilla que compta amb efectius de qualitat superior, en línies generals, a la del Castelldefels, però el pragmatisme del rival també juga sempre un paper rellevant.

La derrota evita que els de la capital de l'Alt Camp allarguin la ratxa positiva fins al derbi del Serrallo de la setmana vinent. Els d'Oriol Pozo se situen amb un balanç, en qualsevol cas, satisfactori, de cinc victòries i tres ensopegades.

Parcials: 21-13, 15-24, 21-16 i 16-24.

 Estadística del partit:

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Partido.aspx?p=2098260&med=0