CB Valls - Sant Adrià (64-56)

Cada vegada és més equip tot i la transformació de la plantilla durant l'estiu. El CB Valls d'Oriol Pozo funciona, i ho fa fins i tot davant un dels rivals més perillosos de l'EBA. 

La primera derrota del curs, la setmana anterior a Salou, obria un interrogant respecte als vallencs, si serien o no capaços de reaccionar ràpidament i esborrar el mal sabor de boca de la segona meitat del derbi. I l'examen s'ha superat amb nota elevadíssima. El conegut també com a UBSA ha dominat l'electrònic al descans, però la reacció local a la represa ha permés que el Joana Ballart es mantingui invicte durant l'inici de la nova campanya.

Les baixes per lesió arrossegades des de l'estiu no han facilitat el treball del nou CB Valls, tampoc les molèsties de Roger Riu. Però hi ha banqueta i la mentalitat per fer front a situacions incòmodes. Mentrestant, Víctor Vinós segueix desbocat i, amb 17 punts i 9 rebots, ha estat el millor de la jornada. Menció digna, també, per a Oriol Besora, amb 16 punts i 4 triples, i per a Chris Musoko, amb 6 punts i 12 rebots: amb el congoleny l'equip de la capital de l'Alt Camp garanteix ser difícil de frenar a la pintura.

El CB Valls s'estableix a la part alta amb un balanç de 3-1 i tan sols per darrere de CBT i CB Salou, encara invictes. Dissabte (19 hores), visita a la pista del Cornellà. 

Parcials: 18-12, 17-24, 15-10 i 14-10.

Estadística del partit:

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Partido.aspx?p=2098234&med=0