Valls prepara noves propostes per celebrar el Cap d'Any

Valls amplia les propostes per celebrar el Cap d’Any a la capital de l’Alt Camp. A banda de la revetlla recuperada l’any passat, la regidoria d’Acció Cívica promou una celebració familiar adreçada a un públic infantil el migdia del dia 31. El GTP, per la seva banda, convida a celebrar l’entrada del nou any al teatre amb un cotilló propi al Principal.

Valls estrenarà enguany una proposta per celebrar el cap d’any en família. El punt de trobada serà al Pati una hora abans del migdia del dia 31. Allí, la companyia La Tal representarà el seu espectacle Carilló, que inclourà la recreació d’unes campanades just abans de la tradicional sortida de l’Home dels Nassos, des d’aquest mateix punt. La proposta pretén apropar la celebració de cap d’any a un públic infantil, com ja s’ha fet des de la regidoria de joventut amb el carnaval durant els últims anys.

Aquesta no serà l’única proposta nova que s’estrenarà a Valls per cap d’any. El Grup del Teatre Principal també proposa el seu propi cotilló. Un espectacle teatral que començarà a les onze de la nit al Principal i s’allargarà fins els campanades. Cabaret i varietats per convidar als vallencs a passar el cap d’any al teatre.

La proposta Cap d’any infernal del GTP costarà 25 euros i servirà de prèvia, per qui vulgui completar la nit de la revetlla de Cap d’Any recuperada l’any passat al pavelló Xavi Tondo. Allí, a partir de la una de la nit hi actuaran els grups de versions La banda del coche rojo i Tapeo sound System. El preu per assistir-hi serà de tres euros. Les entrades per a tots els actes es posaran a la venda el proper dimecres 16 d’octubre.