El govern de Torredembarra defensa al plenari la possible contratació de seguretat privada

La problemàtica derivada de la manca d'agents per a cobrir el servei de la Policia Local va arribar aquest dijous al ple de Torredembarra. En aquest, govern i oposició van topar per la contractació de seguretat privada per a cobrir les mancances que se'n derivin.

L'equip de govern de Torredembarra va defensar davant del plenari municipal la possible contractació de seguretat privada sempre que sigui necessari per necessitats puntuals derivades de la manca d'efectius de la Policia Local. Així ho va manifestar l'alcalde Eduard Rovira a preguntes del grup del PSC i el seu regidor José Garcia, al capdavant de la Policia Local fins fa pocs mesos.

Garcia va acusar l'actual govern de no respectar els acords arribats amb els agents de la Policia argumentant una manca de pressupost que creu sí que s'haurà d'aplicar per a la contractació de seguretat privada.

Dues partides pressupostàries que es van voler desvincular una d'una altra des d'un govern torrenc, que va reafirmar que ja treballa per a la convocatòria d'una dotzena de places de nous agents i que la possible entrada de seguretat privada serà puntual.

Un plenari que també va donar llum verda a l'inici de la redacció de dues noves ordenances reguladores, tant la de la venda ambulant al municipi com la de vehicles com els patinets elèctrics.

Per últim tots els grups municipals van mostrar un front comú per instar al ministeri de Foment a la construcció d'una plataforma ferroviària per a mercaderies per l'interior i per a rebutjar les amenaces d'Endesa en relació al deute relatiu a les factures de les famílies vulnerables.