Torredembarra omple els carrers per dir 'fins aviat' a Santa Rosalia

El Ball parlat de Serrallonga, el seguici i la carretillada van donar pas als castells de focs que concloure les celebracions.

Des de fa 18 anys que el Ball parlat de Serrallonga realitza representacions al carrer per tractar temes més actuals. Només surten al carrer 3 cops a l’any a Torredembarra, en ocasions especials com és el cas de la festa de Sant Joan, la festa del quadre de Santa Rosalia i per la Festa Major. Durant 30 minuts, dimecres a la tarda els torrencs es van apropar al centre de la vil·la per gaudir dels versos del Ball de Serrallonga.

Després va ser el torn per a la passada del seguici popular, que va estar acompanyada per la Fanfarra de Torredembarra. La plaça del Castell es va omplir per veure el foc i els petards dels Diables Petits, primer, per després deixar pas a la Mulassa. Els Balls també van ser protagonistes de la tarda amb el Ball de Bastons i de Pastorets. Quan la llum del dia s’apagava, va arribar l’alegria del Ball de Gitanes i els balls dels Nans de Torredembarra.

El Ball de Cavallets també es va unir a la festa abans de l’arribada de la sempre solemne Àliga. La colla d’aquest element del seguici està formada per més de 25 persones de totes les edats, i va ser uns dels moments més emotius amb més presència de persones a la plaça. Per acabar, el foc dels Diables va preparar als torrencs per l’espectacle de castells de focs que va posar el punt final a un dia de Santa Rosalia ple d’activitats.