La Rosalieta cedeix el protagonisme als elements i balls festius petits de Torredembarra

Torredembarra entra de ple amb els dies grans de la Festa Major de Santa Rosalia després que aquest matí s'hagi fet la Crida a la plaça del Castell. Ahir els torrencs més petits van ser els protagonistes en un dia conegut com el de la Rosalieta.

Els més petits de Torredembarra van prendre protagonisme aquest dilluns a les festes de Santa Rosalía en un dia conegut com el de La Rosalieta. L’acte central va ser la Cercavila del Seguici Popular Infantil on els elements festius i balls petits van recórrer els carrers més cèntrics de la vila. En acabar, la plaça de l’Escorxador va ser l’escenari escollit per la Representació del Ball Parlat del Ball de Diables Infantil, on s’escenifica el be i el mal.

Un ball infantil que enguany celebra el 20è aniversari i que, com cada any per Santa Rosalia fan un ball parlat que només es pot gaudir en aquesta ocasió. I com els grans, fan d’aquesta representació un espai de sàtira amb versots i diàlegs enginyosos.

El seguici infantil ha tornat a sortir al complet aquest dimarts al migdia des de la plaça del Castell on s’ha fet la Crida pública de la Festa, l’esclat dels dotze morterets i el tritlleig de campanes.