Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Els Nois de la Torre tornen a mostrar el seu domini amb el 3d7 per sota

Els torrencs van dur a terme la seva millor actuació del curs novament descarregant el seu castell estrella, el 3d7 per sota, estructura de la qual són dominadors al món casteller, havent-la descarregat ja dues vegades aquesta temporada.

Un dels plats forts de les festes torrenques és cada any la diada castellera, amb els Xiquets de Tarragona i els Nens del Vendrell de colles convidades juntament amb els amfitrions Nois de la Torre. El millor castell de la diada va ser el 4d8 dels Xiquets, que van veure però com el 3d8 els quedava en intent en la primera ronda.

Per la seva banda, els torrencs van dur a terme la seva millor actuació del curs novament descarregant el seu castell estrella, el 3d7 per sota, estructura de la qual són dominadors al món casteller, havent-la descarregat ja dues vegades aquesta temporada. El van acompanyar del 3 i el 4d7 amb l'agulla. Finalment, els Nens del Vendrell van tenir en el 2d7 el seu millor castell.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ