Torredembarra destina 250.000 euros per ampliar el cementiri

El Ple de Torredembarra va aprovar un suplement de crèdit de 335.000 euros. La principal partida anirà destinada a l’ampliació del cementiri amb un import de prop de 250.000 euros. Aquests diners provenen del romanent de tresoreria i permetran fer en una sola vegada aquesta ampliació que ja s’havia previst i que estava planificada per fases.

El punt va rebre el suport de PSC i Junts per Torredembarra. Ciutadans es va abstenir perquè no estava del tot d’acord amb petites modificacions d’altres partides i va acusar a l’equip de govern d’improvisar amb el pressupost. Tots els grups però van defensar la necessitat de l’ampliació del cementiri, això sí, els socialistes, exsocis de govern, van fer algunes recomanacions.

En aquesta modificació també es va destinar una partida de 30.000 euros per la creació d’un cap de gabinet per l’alcalde. En aquest cas els regidors de govern es van quedar sols en l’aprovació, la resta de grups, que no van mostrar-se en contra d’aquest nou càrrec es van abstenir durant la votació.