Foment assegura que la rotonda de Torredembarra seguirà com fins ara

Nou capítol per la rotonda de Torredembarra que connecta amb l’AP-7. Els alcaldes de les poblacions del Baix Gaià s’han reunit amb el subdelegat del govern per buscar una solució en aquest punt que no agrada a molts veïns de la zona. De moment Foment millorarà la senyalització d’aquest tram i es mirarà que els camions puguin tenir l’autopista gratuïta entre Salou i Torredembarra, com passa ara, però sense haver de sortir del peatge per aconseguir la bonificació.

Foment descarta treure els blocs de formigó per tornar a convertir en rotonda aquest punts que enllaça la N-340 amb l’AP-7 i Torredembarra. Asseguren que la mesura provocaria llargues cues. Tot i això el govern espanyol es compromet a millorar la senyalització per evitar nous accidents. Aquest és un dels compromisos que han arribat els alcaldes del Baix Gaià després de reunir-se amb el subdelegat del govern. A les diverses poblacions no els agrada aquesta mesura pels quilòmetres que han de fer de més els veïns de la zona, cosa que causa malestar.

Una altra solució és que els camions puguin tenir l’autopista gratuïta entre Salou i Torredembarra, tal com passa ara, però sense haver de sortir del peatge per aconseguir la bonificació. D’aquesta manera els camions no saturarien aquesta rotonda de Torredembarra.

Aquest punt també tornarà a ser rotonda el 2021, quan l’AP-7 sigui gratuïta de Tarragona cap al nord. A banda, també s’està elaborant el projecte per desdoblar els 8 quilòmetres de la nacional entre Torredembarra i la Pobla de Montornès.