El XXI Open Internacional d'Escacs de Torredembarra espera batre rècord de participació

Es tracta de l'únic torneig internacional d'escacs que se celebra a la demarcació. Des de l'organització esperen superar el rècord de participants, establert en 110, ara fa 5 anys.

Poques competicions apleguen en un mateix torneig a jugadors menors de 14 anys i a majors de 65. És el cas dels escacs, una competició d’estratègia on l’edat i el sexe no són factors claus de cara la victòria. A Torredembarra volen reivindicar aquest fet de cara al 21è Open Internacional d’Escacs que se celebrarà del 6 al 14 de juliol i que reunirà a més d’un centenar d’escaquistes arribats d’arreu d’Europa.


El Pavelló de Sant Jordi serà la seu d’un torneig que espera batre el rècord de participants, establert ara en 110 escaquistes. Mestres provinents d’Ucraïna o Sèrbia, una jove promesa belga de 14 anys o el tarragoní Francesc Ferran, campió ara fa 4 anys, són els principals atractius de l´únic torneig d’escacs internacional que es disputa en tota la demarcació. Tot plegat, en una edició amb 3.000 euros en joc.


Enguany també comptaran amb un vessant solidari on es buscarà recaptar fons per la lluita contra el càncer infantil.