Els regidors d'ERC es reparteixen el cartipàs de Torredembarra

Es presenta un mandat molt més plàcid per Eduard Rovira a Torredembarra. Després de ser investit alcalde per la majoria absoluta del ple, s’intuïa un govern en solitari, i així serà. Un govern amb cinc cares noves.

Si el darrer mandat es va haver de repartir les regidories amb els seus anteriors socis de govern, aquest cop els nou regidors d’esquerra seran els responsables de les diferents àrees.

Rovira des d’alcaldia assumeix les regidories de governació i noves tecnologies. Núria Batet serà la primera tinent d’alcalde i repetirà al capdavant de l’àrea de Cultura. Josep Maria Guasch suma la cartera d’Urbanisme a les de Comerç i Indústria que ja tenia. L’home que pren més força respecte al darrer mandat és Raúl García que, a més de conservar la regidoria d’esports, assumeix la de Festes, Via Pública i Manteniment. Els quatre únics noms que repeteixen al govern.

Entre les cinc noves cares, una tinent d’alcalde, Maria Gual, qui també assumirà la cartera d’Educació. Turisme anirà per Marina Riudeubas i Joan Torras dirigirà Sostenibilitat, fins ara, en mans de l’alcalde. Margaret Rovira obtindrà les àrees d’Acció Social i Participació Ciutadana i el més jove del consistori torrenc, Guillem Pujol, serà el titular de Joventut.