Eduard Rovira revalida el mandat a Torredembarra amb més poder que fa quatre anys

Eduard Rovira revalida quatre anys més el seu mandat, aquest cop sense el suport necessari del PSC de Vale Pino, a qui ha agraït la feina feta aquests darrers anys. Rovira governarà en solitari gràcies als 9 vots a favor del seu partit. 

Es repetia la imatge de fa 4 anys, però amb una situació política municipal ben diferent. Els 9 regidors aconseguits per la formació republicana permetien a Rovira governar en solitari, i així ho farà. Un Eduard Rovira que se l’ha vist emocionat i que ha assegurat donar estabilitat i progrés a Torredembarra.

El seu anterior soci de govern, el PSC de Vale Pino, s’ha abstingut en la votació de Rovira com a candidat. Els socialistes han valorat positivament la feina feta aquest darrer mandat amb Esquerra i creu que el fet de no repetir aquesta coalició es deu a motius purament partidistes.

L’alcaldable de Ciutadans, Toni Cruz no ha donat suport a la candidatura de Rovira. N’ha presentat una que tan sols ha rebut el suport dels seus dos companys de partit.

Anna Magrinyà també s’ha abstingut en la votació. La regidora de Junts per Catalunya ha demanat que les persones siguin l’eix central de la tasca de govern.

Un Ajuntament de Torredembarra que canvia força la imatge respecte fa 4 anys, quan vuit partits van conformar el consistori. Ara amb 4 i una majoria absoluta de Rovira, s’espera que sigui ben diferent.