Obeses encapçala el cartell de la Roca Foradada de Torredembarra

Del 20 de juliol al 24 d'agost les nits d'estiu de Torredembarra es tornaran a omplir de música amb una nova edició del Festival de la Roca Foradada. Els osonencs Obeses seran els caps de cartell d'un programa que ofereix quatre concerts més tant a l'emblemàtic espai del Port torrenc com en dos emplaçaments més.

És l'Ernesto Gonzàlez, músic establert des de fa disset anys a Torredembarra, i que serà el protagonista d'un dels cinc concerts que enguany omplen el cartell del festival de la Roca Foradada de Torredembarra. Una programació que es complementa durant les mesos de juliol i agost amb la resta d'activitats lúdiques que ofereix Torredembarra i que en aquesta edició té com a caps de cartells els osonencs Obeses, que seran els encarregats de tancar el festival el proper 24 d'agost a tocar del Port torrenc.

Tot i el seu nom, el festival es torna a descentralitzar amb els concerts a Baix a Mar de Susanna Sheiman i el del mateix Ernesto Gonzàlez a la plaça de l'església de Clarà. Les actuacions les completaran el tradicional concert d'havaneres de Port Bo per obrir el festival el 20 de juliol i el de Sommeliers el 14 d'agost.

Una programació variada, però que des de l'organització destaquen que ofereix un fil conductor comú.

Les entrades pels concerts tenen un preu de sis euros, llevat del concert que es celebrarà a Baix a Mar que serà gratuït.