Eduard Rovira podria governar amb un pacte tot i tenir la majoria

Eduard Rovira podrà governar sense problemes en solitari a Torredembarra. La majoria absoluta d’Esquerra en aquest municipi li permet. Però Rovira no descarta també ampliar el govern donant entrada a un segon soci. En aquest cas, el PSC, amb qui ja ha governat els últims quatre anys. Les postures de país dels dos partits, però, poden frenar aquesta possibilitat. 

L’actual alcalde de Torredembarra, ara en funcions, Eduard Rovira, té a la seva mà poder governar en solitari gràcies a la inesperada majoria absoluta que li han atorgat les votacions en el que era fins ara un dels consistoris més fragmentats del Camp de Tarragona. L’aval rebut per la gestió realitzada els últims quatre anys al capdavant del consistori li permet també fins i tot valorar i estudiar la possibilitat d’ampliar la fortalesa del seu futur govern donant continuïtat al seu costat als socis que l’han acompanyat la passada legislatura, en aquest cas, el PSC, al costat de qui Rovira assegura que s’ha vist còmode governant.

Un possible acord de govern podria permetre definir un cartipàs de 13 regidors que facilités la tasca de la gestió diària. En contrapartida però, Rovira hauria de convèncer les bases i gestionar les possibles crítiques que podria rebre per facilitar càrrecs de govern a representants del PSC, a qui se li retreu la seva complicitat amb l’aplicació de l’article 155. En tot cas, Rovira no contempla incorporar al seu futur govern, a Junts per Torredembarra.