Torredembarra renova un tram de la canonada general de subministrament d'aigua

 

Torredembarra ha iniciat les obres per canviar una part de la canonada general d’aigua. És una actuació molt necessària que permetrà controlar millor les fuites i a banda farà que no s’hagi de tallar l’aigua sempre que passi una avaria. Les obres s’allargaran fins al 30 d’abril.

Aquest és l’estat en què es troben les obres de renovació de la canonada general de subministrament d’aigua de Torredembarra. Es canviaran 600 metres d’aquesta canonada que esta força deteriorada. En total té un longitud d’uns  quatre km dels quals un passa pel nucli urbà. Al posar aquest tub nou permetrà algunes millores que eren molt necessàries.
Aquest canvi es farà per fases i les obres s’allargaran fins el 30 d’abril. Tenen un cost de més de 230 mil euros més IVA. L’Ajuntament ja preveu que en futures fases s’haurà de canviar la totalitat del traçat. Aquestes actuacions s’engloben dins d’un pla de millores tècniques i ambientals de les xarxes d’aigua potable i clavegueram que s’allargarà fins el 2019 a través de la concessió que el consistori té amb Sorea.