Els torrencs trien entre onze formacions a les municipals

El 26-M atorgarà a Torredembarra disset cadires al Saló de Plens torrenc a les que opten fins a onze formacions. Els caps de llsta dels partits que ja tenen representació han votat entre les nou i dos quarts de dotze del matí

A Torredembarra, normalitat i afluència creixent en els tres col·legis electorals on els torrencs poden dipositar el seu vot per qualsevol de les onze formacions que es presenten a les eleccions municipals.

D'entre els candidats de les formacions que ja tenen representació al consistori torrenc, l'últim en fer efectiu el seu vot ha estat el cap de llista d'esquerra i actual alcalde Eduard Rovira, que ha votat a l'Escola Antina a dos quarts de dotze del migdia. Un Rovira que s'ha mostrat esperançat en repetir com a força més votada i ha demanat una gran participació al municipi.

La resta de candidats a l'alcaldia torrenca han dipositat el seu vot a l'escola Antoni Roig. Aquí ha estat on l'ha fet efectiu abans de les deu el cap de llista de Ciutadans, Toni Cruz, que espera que el resultat del dia d'avui sigui el resultat de la feina feta en els darrers quatre anys.

Pocs minuts abans que Cruz ha dipositat el seu vot l'alcaldable socialista Valeriano Pino. Aquest ha tornat a remarcar la crida a augmentar la participació d'ara fa quatre anys i també espera que la feina feta es vegi recompensada a les urnes.

La darrera en votar dels alcaldables que ho feien a l'Antoni Roig ha estat la cap de llista de Junts per Torredembarra Anna Magrinyà, que s'ha mostrat convençuda d'haver aconseguit la tasca de fer arribar el seu missatge als electors.

I a dos quarts d'onze del matí ha exercit el seu vot la nova alcaldable de l'Alternativa Baix Gaià Clara Solivellas, que ha arribat acompanyada del fins ara candidat Lluís Suñé. S'ha mostrat convençuda de la incertesa dels resultats.

I qui només ha exercit el seu dret a vot a les eleccions municipals i no a les europees ha estat el cap de llista de la CUP Toni Sacristan, que espera que els comicis d'avui duguin un canvi en la manera de fer política municipal. I acompanyada de bona part de la seva llista electoral ha votat la cap de llista del Partit Popular Núria Gómez, que ha apostat per una alta participació aquest diumenge.

I la més matinera en exercir el seu dret a vot ha estat la cap de llista d'Avui Democràcia Rosa Maria Guasch, que ha votat pocs minuts després d'obrir el col·legi electoral. Guasch ha fet una crida habitual en dies com aquests. 11 hores de votacions doncs per a decidir quins 17 representants que ompliran el saló de plens del castell torrenc els propers quatre anys.