L'ABG reivindica la feina feta al govern de Torredembarra

Poder continuar amb la tasca iniciada al govern municipal en els darrers quatre anys. Aquest és l'objectiu d'una Alternativa Baix Gaià que creu que Torredembarra està preparada per afrontar noves inversions en matèria urbanística.

Reivindicar les tasques dutes a terme en els darrers quatre anys formant part de l'equip de govern municipal de Torredembarra i mostrar que es troben preparats per  continuar-les amb millors recursos a partir d'ara, sobretot en matèria urbanística. Aquesta va ser la part principal de la proposta electoral que va posar damunt de la taula l'Alternativa Baix Gaià en el seu míting central de cara a les eleccions del proper diumenge.

Unes noves inversions que passen per l'arranjament com a via urbana de l'antiga N-340, el cobriment de la piscina municipal o la recuperació de l'Antic Escorxador com a espai per a les entitats del municipi. Unes inversions que, creuen, es podran dur a terme gràcies a haver posat al dia el consistori en els darrers anys.

Per tot això, des de l'ABG es mostren disposats, si els resultats que surtin de les urnes aquest diumenge ho permeten, a repetir el pacte d'esquerres que ha comandat el consistori en el darrer mandat.

Una Alternativa Baix Gaià que espera, com a mínim, repetir els resultats de les tres darreres eleccions, en què ha obtingut dos regidors al consistori torrenc.