ERC Torredembarra aposta pel mateix equip que ha liderat la tasca dels darrers quatre anys

Amb els mateixos cinc primers noms que van aconseguir l'acaldia ara fa quatre anys i que han treballat perquè Eduard Rovira hagi estat el primer alcalde de les dues darreres dècades que hagi acabat el seu mandat. D'aquesta manera encara la candidatura d'Esquerra Republicana a Torredembarra una campanya en la qual, diuen, explicaran la tasca feta i la que es podrà fer en el futur gràcies al treball dels últims quatre anys.

Una llista continuista en els primers llocs i il·lusionant en els següents. D'aquesta manera va presentar aquest dilluns Esquerra Republicana de Torredembarra la candidatura amb la qual vol continuar la tasca feta al capdavant del govern torrenc en els darrers quatre anys. En una trobada informal amb els militants republicans, el cap de llista i actual alcalde Eduard Rovira va destacar la tasca feta en un mandat que va qualificar de difícil a causa de la situació en què es van trobar el consistori i que, diu, ha servit per posar ordre el govern torrenc.

Al costat de Rovira repeteixen els actuals regidors al plenari Núria Batet, Raül Garcia i Josep Maria Guasch. Tot perquè un cop encarrilat el projecte de ciutat que volen els republicans, amb una reducció del deute a la meitat com a principal base, es puguin començar projectes importants per a Torredembarra.

Un Rovira que també va fer una lectura molt positiva del pacte de govern que els ha acompanyat els darrers quatre anys amb el PSC i l'ABG.