Torredembarra aprova una modificació de crèdit de 400.000 euros

 

L’Ajuntament de Torredembarra ha celebrat aquest dijous el Ple Municipal del mes d’abril. La sessió ordinària va servir per aprovar una modificació de crèdit de 400.000 euros que aprofita el romanent de tresoreria. Les partides més importants seran per a l’asfaltatge de carrers, serveis de recollida de residus o equips i programes informàtics. Malgrat tot, van despertar més comentaris les inversions destinades al lloguer de carpes, combustible per als vehicles de la Policia Local o bé la despesa de la ràdio municipal.

La modificació es va aprovar amb els vots favorables de l’equip de govern, el Partit Popular i Avui Democràcia, mentre que Ciutadans, el PDeCat i Unió i la CUP s’hi van abstenir. Tot i això, l’oposició va denunciar que la modificació de crèdit és resultat de la falta de previsió i de la mala gestió del govern, al mateix temps que es va criticar que arribi a finals del mandat, just abans de les eleccions.

L’alcalde de Torredembarra va respondre les acusacions justificant que si es vol aprofitar el romanent de tresoreria cal fer una modificació. Eduard Rovira va insistir que és un tràmit que es fa al final de l’exercici, no pas per acabar el mandat.

Durant el Ple, també es va fer la dació de compte de la liquidació del pressupost general que recull un romanent de tresoreria de 2 milions i un nivell d’endeutament del 51%. Un punt que també va causar polèmica perquè els grups de l’oposició van reclamar poder debatre.