La ubicació de la comissaria dels Mossos al Baix Gaià divideix el govern de Torredembarra

El debat sobre la ubicació de la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra que ha de donar servei a la zona del Baix Gaià a Torredembarra va tornar a marcar el ple torrenc d'aquest mes de gener.

Ho va fer, a més mostrant discrepència dins de l'equip de govern arran de la moció presentada per l'Alternativa Baix Gaià per a què es prioritzi els terrenys situats al costat del cementiru muncipal per sobre dels situats a Muntanyans I, escollits tant pels mateixos Mossos d'Esquadra com per la majoria del plenari.

Des de l'ABG i Avui Democràcia, presentants de la moció, van defensar que la ubicació al costat del cementiri milloraria l'accés de la ciutadania torrenca a la comissaria, a més de situar-se a pocs metres de la comissaria de la Policia Local.

Uns arguments que van ser rebutjats pels principals grups del govern, Esquerra i PSC, que van remarcar que els mateixos Mossos d'Esquadra prefereixen l'opció de Muntanys, ja que donarà millor servei a tot el Baix Gaià.

La majoria de grups de l'oposició es van alinear amb la postura majoritària del govern, però van advertir que debats com l'obert entre grups del govern poden fer perdre a Torredembarra la ubicació de la comissaria.

Encara en matèria de seguretat, des del govern torrenc es va avançar que en les properes setmanes es posarà en servei una aplicaicó mòbil que permetrà avisar de manera telèmatica de possibles inicidents o emergències a la Policia Local. Ho va fer arran d'una moció de Ciutadans que demanava la seva implantació.