María José Carabante i Llorenç Gómez, millors esportistes de Torredembarra

La medallista internacional en proves atlètiques de velocitat per a veterans i el recentment proclamat millor jugador de futbol platja del planeta han estat els principals guardonats d'una gala de caràcter bianual i que ha repartit més de 400 reconeixements.

Carabante té 50 anys i acumula menys d'una dècada d'alt nivell esportiu. Enguany s'ha emportat l'or mundialista al 4x400, entre altres èxits individuals des dels 200 als 800 metres. Llorenç, per la seva banda, és l'estrella mundial del futbol platja i referent d'una disciplina que situa Torredembarra al mapa esportiu d'arreu del territori. Poques setmanes enrere va proclamar-se a Doha rei d'aquest esport per primera vegada a la seva vida. 

De caràcter bianual, la principal novetat d'enguany ha estat l'entrega de premis repartits per categories, així cada nivell d'edat ha disposat dels seus homenatjats:

Millor promesa femenina fins als 12 anys: Jana Oulad (Club Esportiu Rítmica Torredembarra) i Lídia Alomà (Club Patinatge Artístic Torredembarra).

Millor promesa masculina fins als 12 anys: Sergio Jiménez, (Associació Esportiva Dojo Zanshin).

Millor promesa femenina de 13 a 17 anys: Aina Calbó, (’Agrupació Atlètica Catalunya – Club Atletisme Torredembarra).

Millor promesa masculina de 13 a 17 anys: Jordi Dalmau, (Club Marítim Torredembarra).

Millor sènior femení de 18 a 40 anys: Aina Morlà, (Club Patinatge Artístic Torredembarra).

Millor veterà de + de 40 anys: Jordi Jornet, (Atletisme Barcelona Club – Club Atletisme Torredembarra).

Millor entitat esportiva: Club Esportiu Rítmica Torredembarra.

Millor tasca esportiva tècnica, docent, de promoció o de difusió: Club Patinatge Artístic Torredembarra.

Millor equip femení: Júnior del Club Fitkidance Torredembarra.

Millor equip masculí: Sènior masculí del CEVOL Torredembarra.

Més enllà dels premis per categories s'han entregat distincions especials als jugadors de futbol platja, Llorenç Gómez i Edu Suárez, per la seva projecció internacional, i a Gemma Casajús "In Memoriam". La fundadora i presidenta del Club Esportiu Rítmica Torredembarra va morir al gener. La Nit de l'Esport de Torredembarra s'ha celebrat al Pavelló Sant Jordi, que ha comptat amb la presència de centenars d'espectadors.