El far de Torredembarra, el més visitat de Catalunya

El far de Torredembarra és el més visitat de Catalunya. Aquesta instal•lació ja fa tres temporades que és visitable i s’ha convertit en una atracció del municipi. Enguany les visites acabaran el proper 11 de setembre.

Un tresos de la Costa Daurada que molta gent encara no coneix. El far de Torredembarra es troba ciutat ala punta de la Galera. És l’últim far construït durant el segle vint a l’estat espanyol, de fet va entrar en funcionament l’1 de gener del 2000. També és el far més alt de Catalunya.
Des de fa poc té un altre rècord al seu palmarès. És el més visitat a tota Catalunya. Aquest és el tercer any que el Port de Tarragona, propietari d’aquest equipament, permet al patronat de Turisme de Torredembarra fer-hi visites guiades. Des que és visitable ja hi han passat més de 5 mil persones. La majoria de turistes que l’han visitat són del territori, ja que es necessita reserva prèvia i molts cops hi ha llista d’espera. I tots els que pugen els més de 130 esglaons tenen recompensa: les espectaculars vistes que a més de veure tota la costa Daurada permet veure altres zones del territori. 
Enguany les visites al Far de Torredembarra s’allargaran fins l’11 de setembre, sinó quedarà esperar fins l’estiu que ve.