Pas endavant per adjudicar la recollida de residus i la neteja de carrers

Pas endavant de l'Ajuntament de Torredembarra per adjudicar la recollida de residus i la neteja de carrers a Norvert. A més el ple també va aprovar els preus que tindrà l'aparcament de Filadors.

L’Ajuntament de Torredembarra demanarà la documentació necessària a Norvert. Es tracta d’un pas més per adjudicar-li el servei de recollida de residus del municipi, un dels més importants. L’Ajuntament ha rebutjat l’empresa que va oferir un preu més baix, Ascan, ja que consideren que és una baixa temerària, és a dir, un preu massa baix. I és que el contracte va sortir a licitació per prop de 4 milions i la proposta d’Ascan no arribava als 3. Per això han optat per Norvert, que va presentar la segona millor oferta econòmica. Des del consistori destaquen que s’han tingut en compte altres qüestions, a més del preu, i remarquen que el nou contracte de recollida de residus contemplarà millores importants respecte l’actual.

A més del contracte de recollida de residus el ple també ha fet un pas endavant per tornar a adjudicar la neteja dels carrers, també a Norvert. Un moviment que arriba després del tancament i arxiu del primer concurs( ja que es va adjudicar a FCC, però Norvert hi va recórrer i el Tribunal Català de Contractes del Sector Públic li va donar la raó). Els dos tràmits es van aprovar sense cap vot en contra. Des del principal grup de l’oposició, Ciutadans, van fer, però, un petició, que el govern va recollir.

El ple també va aprovar els preus de l’aparcament Filadors. La intenció és que el pàrquing tingui el màxim nombre d’usuaris i per això seran unes tarifes competitives. L’abonament mensual, per exemple, costarà 38 euros i el de motos, 20.