Les obres del carrer Pere Badia de Torredembarra començaran el 5 de setembre

 

Les obres del carrer Pere Badia de Torredembarra començaran el 5 de setembre, s’allargaran durant tres mesos i es faran per trams, per minimitzar les molèsties. L’Ajuntament ha informat directament als veïns de com serà la transformació de Pere Badia, una de les principals artèries comercials del municipi.

Responsables polítics i tècnics van explicar als veïns com es desenvoluparan les obres de Pere Badia. Una treballs que començaran al setembre, el dia 5, i s’allargaran durant tres mesos exactes. Les obres implicaran restriccions de trànsit, tot i que es minimitzaran les afectacions a veïns i residents. Pel que fa al desenvolupament, els treballs es faran per fases i hi treballaran 5 equips en paral·lel, perquè els perjudicis siguin mínims.

Serà una reordenació urbanística completa, que canviarà l’aspecte i la funcionalitat de Pere Badia. Es convertirà en un carrer amb prioritat per vianants i per això les voreres seran més amples. A més es canviarà el paviment i es plantaran nous arbres. Tot plegat potenciarà aquest carrer com a eix comercial de Torredembarra.

Les obres de Pere Badia tenen un pressupost de 300.000 euros i les executarà l’empresa Trade.