El repte del Voleibol Torredembarra

El Cèvol torrenc prepara ja la temporada vinent, la del debut a Primera Nacional. Segons l'entrenador i jugador Christian Vives caldrà mantenir el bloc però també buscar nous reforços. 

Aquest cap de setmana va rubricar-se l'ascens històric de l'entitat, que per primer cop competirà en l'àmbit estatal i en el tercer esgraó del voleibol. Segons el seu entrenador, la base principal d'efectius tindrà continuïtat però caldrà incorporar alguna cara nova per plantar cara dins la nova Lliga. L'ascens torrenc té doble mèrit perquè arriba després d'un malentès federatiu que, puntualment, el va deixar fora de la fase final disputada aquest cap de setmana a Múrcia.

Jugadors joves i veterans com el mateix Vives que han gaudit d'una situació impensable per a molts d'ells. El Cèvol encadena dos ascensos. Malgrat que la feina ja s'ha fet queden encara per davant dues jornades de Lliga contra l'Arenys i l'Ametlla. Subcampió estatal, el Torredembarra també va acabar segon el Campionat de Catalunya amb el mateix botxí, el filial del Barça.