Rovira oficialitza la seva renúncia a l'alcaldia de Torredembarra

La renúncia de l’alcalde de Torredembarra Eduard Rovira ja és oficial. L’ha presentat en un ple extraordinari acompanyat de familiars, antics regidors i altres representants d’Esquerra del Camp de Tarragona. El futur alcalde, el socialista Vale Pino, li ha agraït la feina feta i la voluntat de quedar-se al govern. Des de l’oposició, però, el comiat ha estat més aspre, criticant la feina dels últims nou anys de Rovira a l’alcaldia.

Després de nou anys en el càrrec li ha arribat l'hora d'acomiadar-se, complint l’acord que van segellar amb els socialistes a l’inici de mandat. Rovira ha assegurat sentir-se orgullós de la feina feta durant aquest temps i d’haver contribuït a forjar governs estables.

L'OPOSICIÓ HA ESTAT CRÍTICA

De fet, la CUP li ha tirat en cara la seva aposta per pactar amb els socialistes quan existia una majoria independentista al municipi. Per Alternativa Torredembarra el canvi d’alcalde no comportarà canvis en la política d’un govern que considera inoperant, mentre des del PP, s’ha volgut agrair el tarannà dialogant en l’acció de govern de Rovira. Una visió ben diferent de la del representant de VOX, que ha exposat una lletania de greuges per repassar els nou anys de governs liderats per Rovira i ha acabat atacant personalment l’alcalde sortint en un discurs aspre.

En contrapartida, Rovira ha trobat l’afecte dels socis de govern, Junts i PSC, i especialment, també del que a convertir-se en el seu successor, Vale Pino, que creu que els últims nou anys la Torre ha canviat a millor.

El socialista Valeriano Pino serà proclamat alcalde aquest dissabte al migdia, també en un nou ple extraordinari.