Rovira destaca l'estabilitat dels seus governs

Eduard Rovira destaca l'estabilitat com a clau de la seva acció de govern en els nou anys en què haurà estat al capdavant de l'Ajuntament de Torredembarra.

I és que Rovira arribava a l'alcaldia el juny del 2015, només un any més tard que la detenció de Daniel Masagué fes saltar pels aires la política municipal amb l'esclat de l'anomenat Cas Torredembarra. Després de formar part del govern de concentració que va parar el primer cop, Rovira es marcava el 2015 l'objectiu de dotar de la màxima estabilitat a un ajuntament molt convuls en els anys anteriors.

I més enllà de l'estabilitat política, els diferents governs comandats per Rovira, primer amb el PSC, després en solitari amb majoria absoluta i ara novament amb els socialistes i amb Junts, han hagut de superar el forat econòmic deixat per la gestió anterior a la seva arribada. L'encara alcalde reconeix que aquest ha condicionat la tasca de govern, però destaca que han pogut tirar endavant el municipi.

I tornant al cas Torredembarra, el desig que els culpables tornin el sostret al consistori. Rovira tanca d'aquesta manera nou anys com a alcalde, però no com a membre del govern, on seguirà fins al 2027, quan donarà per tancada la seva carrera política.