Torredembarra farà una petició formal per recuperar la quarta escola

L’equip de govern de l’Ajuntament de Torredembarra promourà una moció en el proper plenari per demanar oficialment a la Generalitat la recuperació de la quarta escola al municipi.

Esquerra, PSC i Junts confien rebre el suport dels altres quatre grups representats al consistori per pressionar de forma conjunta al Departament d’Educació. Aquest entén que de moment no és necessària i que l’oferta actual dona resposta a les necessitats del municipi, tot i admetre que en casos puntuals les ràtios d’alumnes estan al límit del que marca la llei. Des de l’Ajuntament es justifica la petició advertint que ara ja hi ha espais que estan al límit i que el creixement demogràfic del municipi va a més.

El govern municipal confia obligar al Departament d’Educació a estudiar i valorar aquesta possibilitat amb la presentació d’una petició oficial. El posicionament del consistori el va exposar el regidor d’Educació en una reunió del consell escolar que també va posar sobre la taula la possibilitat d’unificar en un futur les dues zones escolars en què es divideix el municipi en una d’única. La proposta es valorarà en futures reunions del consell escolar.