El conseller dona la benvinguda als Mossos de la nova comissaria de Torredembarra

Joan Ignasi Elena ha visitat aquest divendres al matí la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra de Torredembarra, que ha començat a funcionar aquesta setmana.

El conseller d'Interior ha donat el vistiplau a unes instal·lacions que suposen un salt endavant en matèria de seguretat al Baix Gaià, cobrint una àrea que compren nou municipis i on hi viuen més de 40.000 habitants fora dels mesos d'estiu.

La nova comissaria depèn de l'Àrea Bàsica Policial del Tarragonès i està comandada per un sotsinspector. En aquestes instal·lacions policials, els mossos donen servei de seguretat ciutadana, proximitat, oficina de denúncies i també compten amb Àrea de custòdia de detinguts.

torre_comi_20254.jpg

Des d'Interior s'assegura que les noves dependències milloraran el servei de proximitat i la coordinació policial. A la vegada, alliberarà les policies locals d'algunes competències assumides fins ara.

La nova comissaria de Torredembarra ha costat finalment 5,7 milions d'euros. Està construïda amb materials sostenibles i eficients, com la fusta, que ajuda a generar un ambient confortable per als agents i les persones ateses.