50% de serveis mínims a la vaga de brossa de 5 dies de Torredembarra

 Nova protesta a Torredembarra dels treballadors del servei de recollida d’escombraries. Després de reiterades reunions, diuen que no s’han produït ni canvis ni compromisos per part de l’empresa i, per tant, faran vaga coincidint amb els dies festius d’aquesta Setmana Santa.

L'Ajuntament explica que, si bé empresa i treballadors tenen posicions acostades en molts punts, segueixen enrocats pel que fa a l'expedient sancionador a una treballadora. L’aturada començarà dijous a les 3 del migdia, i s’allargarà fins la mateixa hora del dimarts 2 d’abril, coincidint amb els dies forts de les vacances de Setmana Santa.

CRIDA A SEGUIR ELS SERVEIS MÍNIMS

Seran, per tant, cinc dies sense recollida de contenidors, i tampoc hi haurà el servei porta a porta de ciutadania ni comercial, i s'han fixat uns serveis mínims del 50% que s'acabaran de definir les pròximes hores.

En aquest escenari, el consistori és conscient que la situació és greu perquè és una vaga llarga, en unes dates assenyalades i assumeixen que els serveis mínims seran insuficients. Per això, diuen que vetllaran perquè es compleixin i fan una crida a la responsabilitat per part de ciutadania i comerços, perquè se segueixin les indicacions de l'Ajuntament i es puguin atenuar tant com sigui possible els efectes de la vaga.