El premis de Cultura de Torredembarra consoliden el model

Aquest 2018 les arts plàstiques seran les protagonistes dels Premis de Cultura Vila de Torredembarra. Ho fan amb un caràcter bianual i entre ells destaca el premi de Gravat Xilogràfic, que té ressó internacional

Els premis de Cultura Vila de Torredembarra viuran enguany una nova edició sota el format aprovat a l'inici d'aquest mandat municipal, en que els premis d'Arts Plàstiques i els literaris esdevenen de caràcter bianual en anys alterns. D'aquesta manera, aquest 2018 toca la convocatòria els quatre premis d'arts plàstiques, que obren convocatòria des d'ara i fins al mes d'octubre.

Entre aquests, els premis Pere Romeu de Pintura i Fotografia, amb dotacions de 500 i 1.000 euros cadascun, el Josep Pujol i Montané d'escultura, amb 1.000 euros de premi i el de més ressò internacional, el premi de gravat xilogràfic La Torre de l'Encenall. Un premi, aquest darrer, que augmenta la seva dotació fins als 1.500 euros, i esdevé un referent a nivell internacional, ja que és l'únic d'estampació sobre fusta que s'organitza en l'àmbit europeu.Un model de premis que des del govern torrenc defensen dóna més repercussió a les diferents disciplines.

Uns premis que tenen la participació de diverses regidories del consistori torrenc com Cultura, Turisme i Acció Social