Torredembarra aprova el contracte provisional de la brossa per més de dos milions

Dia important per a l'Ajuntament de Torredembarra amb la llum verda a l'adjudicació urgent d'un contracte provisional de la recollida i transport de residus. Des de l'1 de febrer, l'empresa PreZero durà a terme aquest servei per un import anual de més de dos milions d'euros fins que s'adjudiqui el nou contracte de la neteja.

L'equip de govern ha preferit aquesta metodologia contractual abans que forçar la pròrroga del contracte amb Nordvert, que va renunciar-hi.

El plec de clàusules que haurà de respectar PreZero inclou diverses millores que van en la línia de les que inclourà el contracte definitiu. Algunes d'aquestes són l'amplicació de 21 a 27 llocs de treball, l'augment de les freqüències de recollida del porta a porta comercial i dels contenidors particulars.

Brossa tfb

També es tractarà la Setmana Santa com a període de temporada alta, s'intensificarà la neteja a les zones on es troben les bateries de contenidors i es farà recollida selectiva del mercat setmanal dels dimarts.

El principal grup de l'oposició, el PSC, ha donat suport a l'equip de govern, de la mateixa manera que Junts. La resta de regidors del ple torrenc han votat en contra pel que consideren falta de transparència i consens a l'hora de tramitar el contracte provisional.

El regidor Javier Ramírez, que ha estrenat en aquest ple la seva condició de no adscrit, ha anunciat que portarà el contracte al Tribunal de Contractes.