El Cèvol obre el 2023 i la segona volta amb derbi a Roquetes

L'estadística no dirà qui guanya aquest cap de setmana, però fa ganyotes a Roquetes i Cèvol perquè cap dels tres enfrontaments anteriors a Superlliga 2 han acabat amb alegria local. Aquest curs, els del Baix Ebre van endur-se dos dels tres punts del Sant Jordi gràcies al triomf per 2 a 3, idèntic resultat al del passat mes de març. L'única vegada que el Cèvol ha jugat a Roquetes i en la segona categoria del voleibol va ser el desembre del 2021; aquella vegada va imposar-se per 1 a 3.

Els de Torredembarra són tercers per sota amb set punts, 10 menys que el seu rival, però van rubricar l'any amb victòria a Saragossa. Fer-ho també ara suposaria saltar cap endavant a la recerca d'una plaça còmoda a la taula.

Mentre que el Cèvol només ha guanyat dos duels d'11 possibles, el Roquetes ho ha fet en sis, dos d'ells per la mínima, sent capaç d'esgarrapar un punt a un favorit com el San Roque. Es tracta de l'inici de la segona volta de la Superlliga 2; el derbi es jugarà dissabte a les 19.30 hores.