Cèvol - Xàtiva (2-3)

Puntuar sempre és bo, però quedar-se tan a prop del triomf fa mal. El Cèvol cau en el desempat i per la mínima contra un dels millors equips de tota la Superlliga 2 i en un duel ple d'alternatives. De l'inici afavoridor a l'1 a 2 en què el Xàtiva ha capgirat la truita per quedar-se a un sol set de la victòria; de la igualada en el quart parcial al cinquè i últim set on l'atzar ha provocat que el tercer punt en disputi viatgi cap a terres valencianes. Es trenca, però, la ratxa de partits sense treure res de profit i on els del Baix Gaià s'han hagut de conformar en la millora d'imatge experimentada setmana rere setmana.

De menys a més, el Cèvol s'ha avançat en el marcador tot i arrencar clarament a remolc i amb desavantatges que han arribat als sis punts (7-13).  Del Xàtiva d'aquest curs destaca que sempre rasca algun punt i que es mostra molt més regular fora de casa que no pas anys passats. Així, els visitants no han deixat cap espai al dubte durant el segon set i en què han passat per sobre dels d'Iñaki Bescós. 

En el tercer, ha trigat una mica més, però el Xàtiva ha acabat imposant un altre cop la seva força, quedant-se així a un sol pas de la victòria completa. La paciència dels de Torredembarra, però, ha allargat el duel fins al desempat i després d'aixecar una pilota de partit en contra. 

I ha sigut dur el cinquè i últim set, molt dur, perquè el control ha sigut torrenc fins a les acaballes i amb marges de fins a tres punts amb un 13-10 que deixava el conjunt local a dos encerts del triomf. Amb pilota de jornada inclosa en el 14-13, el Xàtiva ha mostrat més capacitat de definició en el tram definitiu per acabar emportant-se el cara a cara. 

S'acaba així el primer cap de setmana sense Ruben Antequera a l'equip, Carlos Mora ha assolit 22 punts com a màxim anotador dels seus.

Amb cinc punts en deu jornades, el Cèvol Torredembarra acomiadarà dissabte i a Saragossa el 2022. Es tracta del penúltim de la taula, un acabat d'arribar a la Superlliga 2, i que signa tres punts fins ara. 

Sets: 25-21, 14-2521-25, 27-25 i 14-16.

Estadística del partit:

https://rfevb-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=9779&ID=112&CID=269&PID=138&type=LegList