El Cèvol rep el Xàtiva amb l'absència definitiva de Ruben Antequera

El Cèvol necessita un triomf que refermi la millora de prestacions d'unes últimes setmanes en què, malgrat això, no ha pogut sumar cap punt davant de molts dels equips més forts de la Superlliga 2.

Jugarà a casa, però el Xàtiva tampoc és cap regal, ja que ocupa la quarta posició i és l'única alternativa de "play-off" factible més enllà de l'Illa Grau, Voleu SPiSP i San Roque; té 19 punts, 15 més que uns torrencs tercers per sota i que tan sols han guanyat un partit de nou possibles.

L'adéu confirmat de Ruben Antequera per decisió pròpia redueix les opcions de banqueta dels de Torredembarra, que fa tot just un any van vèncer 3-1 davant el mateix oponent d'aquest cap de setmana. Aquest cop, el Xàtiva s'està mostrant prou sòlid a domicili, on ha perdut un sol cop i per la mínima. I és que no hi ha hagut cap jornada en què no rasqui algun punt.

El Cèvol - Xàtiva es juga diumenge a les 17 hores i és l'últim compromís com a local dels del Baix Gaià aquest 2022, previ al desplaçament a Saragossa de la setmana que ve.