Cèvol - L'Illa Grau (1-3)

No pot amb l'invicte líder de la Superlliga 2, però digníssim Cèvol Torredembarra. Els d'Iñaki Bescós continuen amb la millora experimentada la setmana anterior contra un altre dels grans del torneig, el San Roque. Això no és suficient, però, per esgarrapar cap punt contra dos dels grans favorits per disputar la fase d'ascens.

Els torrencs recuperaven aquest cop diversos efectius, ja que les absències són habituals quan competeixen fora de casa. Malgrat això, el nivell de l'Illa Grau és òptim com a dominador del curs passat en què tan sols va caure un sol cop. Enguany sembla que hi haurà més igualtat respecte a San Roque, Volei SPiSP I Xàtiva, però encara no ha perdut en vuit jornades, deixant-se un sol punt pel camí dels 21 en joc.

Inici esperançador amb un primer set en què el Cèvol ha dominat durant els compassos d'arrencada (16-12) fins a la reacció visitant. Molt més igualat ha sigut el segon i en què els de Castelló han marcat el ritme tot i emportar-se'l per la mínima.

La paciència torrenca ha permès la gesta d'un tercer set que ha allargat el duel fins al quart i últim en què l'Illa Grau ja no ha deixat marge per a més sorpreses tot i suar sang: ha anat d'un pèl amb el 24-22 i les dues pilotes de marcar cap al desempat. En qualsevol cas, pot marxar ben satisfet el Cèvol, que és tercer per sota amb set punts i dissabte (16 hores) visitarà la pista del Balàfia de Lleida.

Sets: 20-25, 23-25, 25-23 i 25-27.

Estadística del partit:

https://rfevb-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=9696&ID=112&CID=269&PID=138&type=LegList