Els acusats pel lloguer dels locals confien en l'absolució

Els acusats dels presumptes lloguers irregulars del cas Torredembarra reafirmen la seva innocència. Així ho han fet en la desena i darrera jornada de judici que s'ha viscut a l'Audiència Provincial de Tarragona. Només tres dels onze encausats han fet ús de la seva última paraula. Entre ells, l'exalcalde Daniel Masagué i l'excap de contractació, Montserrat Córcoles.

Ambdós han reiterat de nou la seva innocència. Per la seva banda, Córcoles ha defensat que sempre ha exercit com una funcionària més i en cap cas ha comès activitats il·legals.

L'exalcalde torrenc ha defensat la seva innocència, afirmant que en tots els casos ell va actuar en pro dels regidors del seu equip de govern i els tècnics del consistori. En la darrera jornada de vista judicial, Masagué ha continuat posant el focus sobre l'exsecretari i interventor de l'Ajuntament de Torredembarra.

NO HI HA PROVES, SEGONS L'ADVOCAT 

En aquest sentit, s'ha defensat afirmant que quan l'aleshores secretari demanava aturar un procés, el seu govern ho complia. Tant l'exalcalde com el seu advocat confien que la manca de proves es traduirà en una sentència absolutòria per als tres delictes dels quals s'acusa Masagué.

Ara la peça queda vista per a sentència i en quedaran cinc del cas Torredembarra per arribar a judici.