Rovira aspira a un tercer mandat com a alcalde de Torredembarra

Eduard Rovira tornarà a ser el cap de llista d'Esquerra Republicana a les eleccions Municipals de Torredembarra. La militància l'ha escollit per unanimitat per tal d'aspirar a un tercer mandat i mantenir la majoria absoluta que tenen al saló de plens.

Rovira, es planteja la legislatura com la consolidació del projecte urbanístic que tenen per al municipi amb la redacció del nou POUMUn pla d'ordenament que apostarà per consolidar el nucli urbà i no dispersar el municipi. També haurà de servir, diu Rovira, per millorar la mobilitat i potenciar el polígon industrial com a alternativa a l'economia basada en el turisme.

Rovira ERC juny 2022

El mandat també estarà marcat per l'entrada en funcionament del nou contracte de la brossa, que ha de quedar definit al gener per donar continuïtat als plans d'emergència que s'estan aplicant. Per tal d'impulsar aquestes mesures, l'actual alcalde no delimita línies vermelles de cara a possibles pactes.

Rovira manifesta que la llista electoral estarà formada per part dels regidors que formen l'equip de govern. Tot i això, alguns ja li haurien comunicat la seva intenció de no seguir al consistori perquè consideren que han tancat un cicle.