Vale Pino repetirà com a alcaldable del PSC a Torredembarra

El PSC de Torredembarra ha tornat a dipositar la seva confiança en Vale Pino com a alcaldable de cara a les Municipals de l'any que ve. L'actual portaveu socialista manifesta la voluntat de continuar amb les polítiques que van impulsar fa set anys, quan formaven part de l'equip de govern. També subratlla la importància de recuperar la proximitat amb la ciutadania que considera que ha perdut l'Ajuntament.

Les primeres mesures que voldria impulsar Pino passen per donar resposta a les qüestions que tenen més protagonisme des de fa anys en el debat polític municipal. En aquest sentit, Pino es compromet resoldre la problemàtica amb la neteja i la recollida de brossa.

Pino brossa juny 2022

També a tirar endavant els grans projectes de la vila, com el CAP, la comissaria dels Mossos o la piscina. Així mateix, vol donar un impuls a la cultura i a la protecció del patrimoni històric. Una empresa per la qual comptarà amb un equip que combina experiència i innovació.

Tot i no entrar a govern arran de la majoria absoluta d'Esquerra, el PSC i Pino van doblar la xifra de vots a les últimes municipals. Una fita que esperen millorar per tal d'arribar a l'alcaldia després de demostrar, diuen, que tenen un projecte sòlid i de dur a terme una oposició constructiva durant aquesta legislatura.