Torredembarra aprova l'ampliació del pressupost amb l'aval de part de l'oposició

L’equip de govern de Torredembarra amplia l’abast del pressupost d’enguany incloent 1,2 milions d’euros finançats en bona part, gairebé 900.000 euros, a través dels excedents de romanent, que d’aquesta forma es destinaran a inversió.

És un moviment que des de l’òrbita de Ciutadans, a l’oposició, es titlla de propagandístic de cara a les eleccions de l’any vinent. El govern recorda que quan es va aprovar el pressupost ja van advertir que aquest s’ampliaria quan es disposés del romanent.

La modificació pressupostària va rebre l’aval de la major part de l’oposició. Hi va votar a favor Junts; també el PSC, que va aplaudir la iniciativa del govern de Rovira d’aprofitar romanent per finançar inversions.

La modificació de crèdit preveu partides per invertir en millores a equipaments esportius. Preveu l’adequació dels vestidors de la piscina vella amb 140.000 euros, millores a la pista d’atletisme, amb 50.000, o  renovar la gespa artificial del camp de futbol, també amb 50.000 euros.

També es preveu destinar 130.000 euros a equips i programes informàtics i reformar el menjador de l’escola Antina, entre altres.

El plenari també va servir per aprovar la nova normativa que regula l’ús de patinets elèctrics i també una nova ordenança de sorolls a zones especialment sensibles definides al mapa acústic del municipi, també actualitzat.