Torredembarra acull la 'masterclass' de tres gimnastes olímpiques

No passa cada dia que tres gimnastes d'altíssim nivell es trobin a Torredembarra per impartir una jornada de classes magistrals. Es tracta de les búlgares Simona DyánkovaNeviana Vladinova i Boryana Kaleyn.

Totes elles tenen una trajectòria plena d'èxits en campionats europeus, mundials i olimpíades. De fet, Dyánkova es va penjar l'or olímpic a Tòquio en la prova per conjunts.

Gimnastica 2022

Aquest esdeveniment, que ha aplegat més de 100 gimnastes d'arreu d'Espanya, ha estat possible gràcies a l'organització del Club Esportiu Rítmica Torredembarra. Les búlgares han pogut ensenyar els seus secrets a l'hora de treballar diferents elements corporals, com la tècnica d'aparell.

Les joves gimnastes que han participat d'aquesta 'masterclass' han gaudit com mai observant de prop la tècnica de les seves ídoles. Un aprenentatge que no oblidaran.

La cirereta del pastís de la jornada ha estat l'exhibició de DyánkovaVladinova i Kaleyn al tapís del pavelló Sant Jordi: un exercici coreografiat especialment amb motiu de la seva visita a Torredembarra.